» » »

Анастасія Животенко

   

« ТВОЄ СВЯТО В НАДІЙНИХ РУКАХ»

Чи любите Ви емоції так, як люблю їх Я ? Тоді WELCOME.

*І я дещо про Вас знаю. Знаю, що вам подобається професіоналізм, інтелект, харизма, оригінальність та якість. І саме тому я готова бути ведучою вашого ідеального свята.

КрЕаТиВнА...ПрОФЕсІйНа... ВеСеЛа...ДрАйВоВа... сповнена щирого душевного ГуМоРу ВеДуЧаJ Анастасія Животенко – ось головна родзинка, якої Ви так потребуєте на власному святі!!!

*Учасник Міжнародної Ассоціації Ведучих "HolidayEvent" та "EVENTPLATFORMA"

*Досвід роботи в Eventсфері - більше 10 років,в проведенні різних заходів будь-якого масштабу.

-Працюю в будь-якій точці України,куди веде хоча б одна дорога!

- В будь-якому закладі, де є хоча б одна розетка!

*Проводжу весілля так, щоб батьки молодих сказали- « це було круто», а тьотя з Італії вигукувала - «belissimo»

*Робота з різними аудиторіями ( по кількості, демографії та психографії)

Постійно оновлюється програма!!! 

Працюю в команді з Dj( звукооператор) власне звукове та світлове обладнання, спецефекти.ю

Кожен сценарій є індивідуальним, і підготую для Вас, лише під вашу подію.
Усі Ваші побажання будуть враховані та включені до програми.

Я знаю як перетворити Ваше свято на унікальну подію! Буде ВЕСЕЛО, СТИЛЬНО, НЕСТАНДАРТНО, БЕЗ пошлості!

ДЯКУЮ, що Ви зацікавились моїми послугами, і я радо зустрінусь з Вами, саме на Вашому святі, яке ми разом зробимо НеЗаБуТнІм!

https://www.instagram.com/anastasiya_veducha/?hl=ru

https://www.facebook.com/voloshka.foto


Отзывов (52)

  1.    Ирина 29 ноября 2018 22:21
    Огромное спасибо за чудесный праздник! Он получился таким, каким мы себе его представляли! Программа проведённая Вами была просто супер!!! Желаю дальнейшего карьерного роста и успехов в работе.Вы действительно профессионал своего дела!
    1.    Анастасія Животенко 9 декабря 2018 11:47
      Дякую мої дорогенькі Андрій та Іринка!!!!!
  2.    Наталья 29 ноября 2018 22:38
    Хочу выразить свой восторг!!!! Настя- профессионал своего дела!!! Веселая, легкая, чувство юмора на высоте. На свадьбе я была гостем и осталась просто в восторге, было весело, увлекательно, а ведь гостей было больше 100 человек и всех сдружить не у каждого получится!!
    1.    Анастасія Животенко 9 декабря 2018 11:49
      Дякую!!!! На весіллі, я викладаюсь на всі 100%, і роблю так щоб Весілля запам'яталось на все життя!!!!
  3.    Оксана 29 ноября 2018 22:52
    Анастасія була ведучою нашого весілля 23.09.2017 року. І ми дуже вдячні їй за це чудове і незабутнє свято, яке вона нам подарувала!!! Її веселі конкурси, хвилюючі слова не залишили байдужими нікого. І я ще раз переконалася що кращої тамади просто не буває.
  4.    Людмила 1 декабря 2018 14:24
    Була на весіллі 25.08.2018 р. у своїх друзів. Дякуємо Вам Анастасія за чудову атмосферу, цікаві конкурси, святковий настрій!!!! Ви ведуча з Великої літери!!!!
    1.    Анастасія Животенко 9 декабря 2018 11:52
      Дякую!!! Дуже дуже приємно, що ви обрали саме Мене!!!!
  5.    Николай 15 июля 2019 10:45
    От всей души и чистого сердца хочу сказать Анастасия »огромное спасибо» за проведение главного праздника в нашей жизни — свадьбы. Этот вечер был просто волшебным! Вы настолько обаятельна и талантлива, что просто своим присутствием уже дарите праздник!!! Все было очень гармонично, и поздравления и конкурсы и музыка! Спасибо, Анастасия, за вашу отзывчивость и помощь .Вы такой замечательный человек, что просто не выразить словами, у Вас открытая душа и доброе сердце, Вы очаровательна и талантлива! Я хочу вам пожелать счастья и успеха, пусть ваш творческий потенциал никогда не гаснет!

    Спасибо Вам за положительные эмоции, романтическое настроение и море воспоминаний!!!
    1.    Анастасія Животенко 15 июля 2019 22:19
      Дякую мої любі Миколка та Алінка, за такий чудовий відгук!!!! Разом з Вами, 14.07.2019 року, ми створили чудове незабутнє свято!!!!Ви прекрасна любляча пара, залишайтесь такими завжди!!!!Окрема подяка запальним гостям!!!!
  6.    Юлия Владимирова 21 июля 2019 22:20
    Щиро дякуємо чарівній ведучій нашого свята-весілля, за чудову атмосферу та веселий настрій, радісні посмішки гостей. Ще хочемо сказати, що ти дуже чудова ведуча, майстер своєї справи. P. S. Настюш - ти супер!!! З повагою Андрій та Юля
    :)
    1.    Анастасія Животенко 24 июля 2019 18:10
      Дякую мої любі наречені!!! Мені дуже приємно чути такі чудові слова, саме від Вас- наречених!!! І це мене надихає досягати своїх цілей!!!!
  7.    Юлия Владимирова 22 июля 2019 09:11
    Від щирого серця хочемо подякувати чарівній ведучій нашого свята-весілля, Анастасії за чудову атмосферу, радісні посмішки, море емоцій, гарного настрою гостей і звісно нас, наречених). Ти майстер своєї справи. І взагалі, Настя - ти супер!!! З повагою Андрій та Юля)
    1.    Анастасія Животенко 24 июля 2019 18:13
      Дякую, що обрали саме мене!!! І Ви не помилились у своєму виборі!!!! Щастя Вам, сімейного затишку, любові!!!! Окрема подяка запальним гостям, які приймали участь в усих конкурсах!!!!
  8.    Елена и Назар 17 августа 2019 09:46
    Спасибо огромное! Мы не ожидали, что все пройдет настолько круто! Спасибо, что вкладываете душу в свою работу! Безумно рады, что среди сотни выбрали именно Вас! Процветания Вам в вашей работе! Улыбок и сияющих глаз ваших заказчиков! И ещё именно Вам хотелось бы отдельно от всего этого пожелать здоровья и счастья, чтобы радовать и, в первую очередь, свою семью, и людей, которые ложат на Вас большие надежды! Вы самая-самая лучшая!!! Спасибо!
  9.    Анастасія Животенко 18 августа 2019 18:11
    Дякую мої любі за такий чудовий відгук!!! Вам та Вашим запальним
    гостям, залишатися завжди такими драйвовими, веселими, надійними!!! Відтепер і я стала частинкою Вашого життя!!))))
  10.    Юра и Лена 1 сентября 2019 16:32
    Огромное спасибо, все было супер! За неделю организовали нам такую шикарную шоупрограмму!!! Свадьба суперски прошла!
    1.    Анастасія Животенко 13 сентября 2019 14:36
      Дякую мої наречені! Дякую що довірили мені частинку свого щастя!!!
  11.    Натали 1 сентября 2019 23:06
    Просто супер ведущая ! Была гостем на свадьбе. Настя ты просто супер ???? ето одна из лутших свадеб на которой я была. Спасибо за атмосферу
    1.    Анастасія Животенко 13 сентября 2019 14:39
      Дякую мої циганочки- морганочки!!! Музиканту Валентину Ваш танок запам'ятається на все життя)))
  12.    Юра и Лена 2 сентября 2019 11:55
    Очень благодарны за то, что сделали наш главный день в жизни незабываемым! Спасибо вам за помощь, креативность и эмоциональный заряд. За чудесный праздник!
    1.    Анастасія Животенко 13 сентября 2019 14:42
      Яка ви чудова , любляча та щаслива родина!!! Залишайтесь завжди такими!!! Дякуююю!!!!
  13.    Екатерина 6 сентября 2019 15:26
    Большое, человеческое спасибо Анастасия за прекрасно проведенный праздник — День Рождения. Спасибо, что полностью учитываете все наши пожелания. У Вас всегда большой запас интересных идей, шуток и конкурсов на любой вкус. Спасибо за индивидуальный подход. Конкурсы понравились всем нашим гостям. Настенька вы не только профессионал своего дела, но очень позитивный , душевный человек.Удачи Вам! И надеемся до новых встреч!)
    1.    Анастасія Животенко 13 сентября 2019 14:47
      Дякую Катюшка за чудовий відгук!!! День народження 1 рочку проводила перший раз, і ви знали про це, але не злякались ^^^ і все вийшло так , як Ви бажали!!! Дякую що довірили мені найкраще і незабутнє свято у Вашому житті!!! Я з вами не прощаюся, я Вам кажу допобачення та до нових зустрічей)))
  14.    Володимир 18 сентября 2019 21:58
    Мав честь бути присутнім на весіллі племінника, яке проводила чарівна жінка та професійна ведуча Анастасія. Мені, як і всім присутнім на весіллі, а особливо молодятам Сергію та Юлі, дуже сподобалась Ваша робота. Радісні емоції змінювались на зворушливі почуття зі сльозами на очах і водночас вся спільнота сміялась та "запалювала" під час цікавих конкурсів та танцювальних марафонів. Ще раз дякуємо за чудову організацію , яскраві емоції! Ви професіонал своєї справи з великої літери! Успіхів Вам та всього найкращого!
    1.    Анастасія Животенко 22 сентября 2019 01:00
      Дякую за чудовий відгук, від самого активного старости на Весіллі!!! Запальні гості, тепла атмосфера, закохані наречені!!! Ви в моєму серці назавжди!!! До скорої зустрічі!!!
  15.    Гость Ольга 19 сентября 2019 22:38
    Тамада просто бомба(moa)дуже весело, різноманітно, неординарно, захопливо(inlove)наше весілля 1 вересня запам'ятається нам надовго) Щиро дякую тобі Анастасія за чудову роботу,професіональний підхід все було на вищому рівні=) ти просто молодець!!!всім рекомендую, не пошкодуєте !!!!
    1.    Анастасія Животенко 22 сентября 2019 01:07
      Мої любі Андрій та Оля- Ви неймовірно любляча пара!!! Весілля пролетіло як одна хвилинка!!! Дякую чудовим гостям! Особлива подяка батькам, які зробили неймовірний та неочікуваний подарунок для наречених!!! Дякую Вам що довірили мені один з найщасливіших днів у вашому житті!!!!
  16.    Майя 22 сентября 2019 18:57
    Дорога Настюша! Ви зробили нам весілля як справжню казку,все було просто неперевершено, ми і гості залишились всі дуже задоволені! Ми майстер своєї справи) Удачі вам у вашій непростій справі і завжди задоволених гостів! З любов'ю ваші:сім'я Любченко????
    1.    Анастасія Животенко 24 сентября 2019 20:05
      Классс!!! Дякую мої любимки Любченки!!! Любіть, бережіть та будьте щасливі!!! Миколку та Сергія запрошую до себе на підтанцьовку:)))))))
  17.    Гость Юлія 27 сентября 2019 10:55
    Дуже дякуємо Анастасія тобі за професійну роботу і вишукане проведення нашого весілля.
    Всі наші побажання ти виконала і втілила з професіоналізмом. Провела наше свято вишукано ‚ інтелігентно, з надзвичайним позитивом і прекрасним настроєм.
    Дуже задоволені ‚ що не помилились із вибором ведучої на нашому особливому дні!
    ❤️???? Дякуємо!!!
    P.s. Якщо ви хочете , щоб ваше свято пройшло з особливим шармом і всі були задоволені - вибирайте Анастасію! Це позитивна та мега крута ведуча, яка зробить ваш день найкращим. Майстер своєї справи
    1.    Анастасія Животенко 2 октября 2019 16:34
      До Вашого весілля ми готувались пів року!!! І весілля пролетіло як одна хвилинка!!! Все на одному подиху! Веселі гості, люблячі батьки та наречені !!! Я отримала заряд енергії , задоволення та натхнення на довгі роки!!!!
  18.    Сергій 27 сентября 2019 14:23
    Чудова ведуча - справжній майстер своєї справи!
    Весілля пролетіло на одному диханні)
    Дякуємо!!!
    14.09.2019
    1.    Анастасія Животенко 2 октября 2019 16:49
      З першої зустрічі з вами змістовно проговорили програму весілля, бажані композиції та загальний настрій. І весілля пройшло так яким навіть я не могла це уявити!!! Супер!!!!
      Дякую що довірили, частинку свого життя!!! Завжди Ваша Анастасія Животенко!!!
  19.    Світлана 5 октября 2019 13:51
    Щиро дякую Анастасія за чудовий час проведений 14.09.19 в колі родини на весіллі у любимого племіннички Серьожі та Юлічки! Ви просто талант, красуня, приємна мова, все надзвичайно цікаво, щиро, нічого зайвого. Рекомендую всім, не пошкодуєте, все просто супер! Успіхів Настя, ви чарівна! До зустрічі!
    1.    Анастасія 23 октября 2019 01:33
      Сердечно дякую Світланко за такі неймовірні слова!!! Дякую що підтримували нашу команду в усих інтерективах, піснях
  20.    Оксана 5 октября 2019 20:13
    Моя лучшая ведущая!!!талант
    1.    Анастасія 23 октября 2019 01:37
      Дякую що незабуваєте мене, і довіряєте найцініше ще з 2010 року!!! Завжди Ваша ведуча! Я знову з Вами!!!!
  21.    Світлана 2 ноября 2019 14:52
    Настюш привіт!!!
    Ми з Дімою хочем подякувати тобі за наше свято!!! ТИ мега крута ведуча!!! Коли ти читала нашу Love story , а гості переглядали наші фото , я просто не могла стримати сліз , і не тільки я , гості теж плакали, це було настільки зворушливо, ти передала всі емоції які ми відчували в цей день!!! Наші гості задоволені конкурсами і танцями які ти проводила! Дякуємо за чудові конкурсні пісні які ти співала для нас а гості танцювали! Це було дійсно драйвово, танцювали навіть дідусь із бабусею і не могли зупинитись!!!
    Ти майстер своєї справи , дякуємо за організацію , все пройшло як і планували!!!
    26.10.2019 Світлана & Діма
  22.    Анастасія Животенко 7 ноября 2019 22:48
    Величезне Вам дякую, за відгук!!! Повністю новий сценарій, нові інтерактиви, батли, співання пісень( вчитись завжди не пізно) І в нас все вийшло на найвищому рівні!!! Чекаю на фото!!!!

    Любі мої!!!! Заради таких відгуків і теплих слів, хочеться ще більше і більше працювати!!!! Вчитися, удосконалюватись! Отримувати насолоду від позитивних результатів!!!!
  23.    Альона та Олександр 13 ноября 2019 20:22
    Ми дуже щасливі, що обрали саме Вас!наше весілля було наповнене веселощами, радощами ???? за кожної особливості свята завжди запитувала чи правильно чи може якось інакше зробимо!!!! мені дуже сподобалось !!!! а саме основне, як не переживай, завжди заспокоїть!!!! Настюша будемо кликати на всі свята!!!!
    09.11.2019
    1.    Анастасія Животенко 4 декабря 2019 11:35
      Дякую мої любі наречені!!! Дуже приємно що незабуваєте про мене!!! До скорої зустрічі!!!
  24.    Анастасія 16 ноября 2019 11:51
    Настюша, величезне дякуємо за неймовірну атмосферу та приємний настрій на нашому святі. Я впевнена, що нашому ЮВІЛЯРУ свято запам'ятається на все життя. Ви дійсно неймовірна ведуча. Бажаємо вам таких феєричних і яскравих виступів надалі. Дарувати людям незабутнє свято і гарний настрій це благородна і неоціненна річ. Ви дійсно майстер своєї справи!!!
  25.    Елена 18 ноября 2019 00:11
    Настенька, огромное Вам спасибо за чувственное проведение свадьбы наших Настеньки и Клима ????????????!!!
    Конкурсы были очень интересными, никто из гостей не скучал, а Ваши поздравления и напутственные слова трогали до глубины души...
    Ваша работа была выполнена душевно, из самого сердца на все ????!
    Большое спасибо за теплую атмосферу и прекрасный день, который Вы провели с нами!
    Удачи Вам во всем и везде, будьте всегда на высоте!☝️
    Спасибо!!!!????????????
  26.    Клим 8 декабря 2019 21:55
    Очень талантливый ведущий и просто прекрасный человек!!! Анастасия, хотим поблагодарить Вас за прекрасно проведенную свадьбу, это было невероятно круто, весело, позитивно, все гости были в восторге. Веселые конкурсы, море улыбок и радостные лица гостей, останутся в нашей памяти навсегда. Низкий поклон и огромной удачи в вашей яркой жизни...) З огромной любовью и уважением Клим и Анастасия)!!!
    16.11.2019
  27.    Наталія 25 декабря 2019 12:04
    Анастасія - справжній професіонал своєї справи! Вона просто неймовірна ведуча з великої літери! Якщо вам потрібні: позитивна енергетика, веселі конкурси та радісні посмішки на ваших обличчях - це саме та ведуча яку ви шукаєте!!! Особливо хочеться висловити подяку за проведення нашого весілля!!! Це було НЕЙМОВІРНО!!! Щиро дякуємо Вам!!! З повагою Руслан та Наталія)
  28.    Киевстар Киевстар 31 января 2020 13:47
    Талановита, харизматична, весела, професійна ведуча. Поспілкувавшись з нею відразу розумієш, що це та людина, яка зможе зробити все для того, щоб ваше свято пройшло легко, весело, позитивно. Анастасія вас вислухає, впровадить ваші ідеї свята, залучить всіх гостей до різних конкурсів та розваг. Щиро дякуємо за проведення дня народження. З Вами було комфортно, душевно, затишно. Нових Вам креативних ідей та побільше замовлень. З повагою сім'я Нечипоренків.
  29.    Киевстар Киевстар 7 февраля 2020 19:42
    Професійна, талановита, позитивна ведуча. Поспілкувавшись з Анастасією відразу розумієш, що це людина щира, комунікабельна, відверта на яку можна покластися. Завжди вислухає, зрозуміє, врахує всі ваші побажання щодо проведення свята. Проведе його бездоганно. Ми та гості були дуже задоволені. День народження мого чоловіка пройшло вдало, весело, драйвово, з гумором. Щиро дякуємо Анастасії за відмінно проведену роботу. Бажаємо надалі нових проектів та творчого вогнику, натхнення в роботі.
  30.    Наташа Буйновська 27 марта 2020 10:00
    Хочу висловити величезну подяку ведучій Анастасії!!! Все було на найвищому рівні, всі гості були просто в захваті від ведучої! Провела День Народження синочку просто на одному диханні, все було ідеально. Музика, слова, емоції, конкурси- все було шикарно! Рекомендую всім-всім, точно буде один з кращих днів у вашому житті!)"(heart)(heart)(heart)(heart)
  31.    Настя Коняева 20 июля 2020 15:41
    Хочу сказать огромное спасибо за проведение нашей свадьбы, все было великолепно, гости были в восторге, сценарий и ведение вечера на высшем уровне. Мы на самом деле благодарны судьбе что познакомились с такия прекрасным человеком как Анастасия ведь одно только ее присутствие поднимает настроение
  32.    Яна Шевченко 8 октября 2020 15:57
    Дуже дякую Насті за таке круте проведення весілля, все було саме так як ми хотіли ????
    Я дуже рада, що нам ні про що не потрібно було переживати адже до нас підходили зазделегідь і говорили що зараз буде,гостям же особливо сподобався реп)
    Після першої зустрічі навіть не розглядали інших ведущих і не помилилися. Ще раз дякую ❤️
  33.    Виктория Ткаченко 12 октября 2020 10:12
    Настя, дякуємо за Вашу роботу і великий вклад у наше свято. Все було організовано на вищому рівні. Ми ні хвилини не пошкодували, що довірили наше весілля саме Вам, адже Ви професіонал своєї справи. Запальні конкурси, танці, музика і море позитиву. Ви зуміли знайти підхід до кожного гостя. Ще раз дякуємо і рекомендуємо всім!
  34.    Анастасія Животенко 22 июня 2021 11:24
    Дорога наша Анастасія. Дякуюємо за наше шалене, романтичне, веселе і водночас ніжне весілля. За лічині дні ви підготувались до нашого самого найкращого дня. Який ми будемо пам'ятати з усмішкою на обличчі все життя. Ми щиро дякуюємо за вашу роботу за вашу турботу. Мені було дуже приємно коли ви за мене хвилювались і підказували. З вами було легко і круто працювати. Ви наша умнічка. Любимо, цілуємо і ще зустрінемось. Даруйте людям свято у Вас це круто виходить)))))
    Сергій &Руслана 19.06.2021
или авторизируйтесь:

Ваша оценка:
(58)
4.7

Также часто заказывают