Cучасна, креативна, харизматична, емоційна та стильна ведуча з великим досвідом роботи понад 10 РОКІВ як конферанс'є, викладач ВНЗ, ведуча школи NETWORK 21 та ведуча святкових подій!!!

І якщо Ви шукаєте саме таку ведучу для свого найкращого й емоційного дня, то НАМ З ВАМИ ПО ДОРОЗІ!!!!

РОБОТА - НІ, це стиль мого життя, мій поклик душі й моє натхнення!

"ЧОМУ САМЕ Я маю бути З ВАМИ?":

1. Запалюю, творю, сміюсь і плачу від щастя РАЗОМ З ВАМИ!

2. Постійне ОНОВЛЕННЯ ПРОГРАМИ та особистий розвиток!!!

3. ВИКОРИСТАННЯ МОНІТОРА та проектора для відеофільмів, LOVE STORY, танцювальних конкурів, батлів та інтерактивів

4. Оригінальні та цікаві конкурси, танцювальні і пісенні флешмоби, інтерактиви з гостями (БЕЗ "ПОШЛОСТЕЙ"!!!)

5. До кожного свята я готуюсь й проживаю як свій особистий НАЙГОЛОВНІШИЙ ДЕНЬ в житті

6. ВИШУКАНИЙ СТИЛЬ, влучні жарти, позитивна енергетика, незабутній веселий настрій

7. Розважаю й одночасно ВСЕ КОНТРОЛЮЮ, щоб була загоджена робота фото- та відеооператорів, ресторану, запрошених колективів та музикантів

8. Наша перша зустріч НЕ ЗОБОВ`ЯЗУЄ ВАС замовляти мої послуги, адже ми тільки знайомимося, п`ємо каву й обговорюємо деталі свята. Тому з радістю зустрінуся саме з Вами!

Проведу якнайкраще Ваше свято в м. ЧЕРКАСИ, в ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ та в м. КИЇВ.

Є можливість замовити послуги разом з чудовим DJ (якісна апаратура, світлове супроводження, озвучка ведучої та музичне оформлення свята) зі ЗНИЖКОЮ 20 %!

На зимовий та весняний період діють дуже приємні ціни!!!

Проводжу:
1. Весілля
2. Виїзні церемонії: сучасні (вкл.українські традиції) або традиційні
3. Дні народження, ювілеї
4. Хрестини
5. Корпоративи
6. Випускні вечори
7. Підвищення зарплати)))
8. Особливі події
9. Власне звільнення з не любимої роботи))

Організую роботу:
1. Шой-балету
2. Фокусника
3. Бармен-шоу
4. Шоу мильних бульбашок
5. Салют
6. Артистів
7. Музикантів (чудові живі вокали та DJ)
8. Шоу з живим вогнем
9. Шоу з світовими костюмами

З радістю та задоволенням проведу найголовніше та найяскравіше Ваше сімейне свято!


Отзывов (58)

  1.    Алена 22 января 2019 22:48
    Спасибо Вам за организацию и проведение праздника. Во время первой встречи мы с Ириной обсудили все, даже те моменты, про которые мы забыли. Праздник прошел прекрасно. Было интересно: новые конкурсы, активно, позитивно, не скучно и главное, что нам и гостям все очень понравилось! Мы однозначно Вас рекомендуем и желаем хороших и благодарные клиентов!!!!

    Ирина была ведущей у нас на свадьбе. Она большая молодец - было интересно, активно, положительно, так как должно быть на свадьбе. Все конкурсы, подарки и презентации предварительно оговаривались. Пунктуальна, тактична, положительна и доброжелательна. Мы и гости остались в восторге. Спасибо Вам!
    1.    Ірина 28 января 2019 12:04
      Дякую Вам за довіру! Бажаю любові, взаєморозуміння, цілісності, душевного тепла й сімейного затишку!
  2.    Маріна 19 марта 2019 13:20
    Я можу точно сказати, що наше весілля було просто незабутнім - максимально душевне, емоційне, романтичне, яскраве і веселе. Саме так, як ми і хотіли й мріяли.
    Ірочка, дякую за харизму, почуття гумору, стиль проведення свята, правильно підібрану конкурсну програму і за любов до своєї роботи. Нам усім дуже сподобалося і було таке відчуття, що ми близькі родичі, які розуміють один одного без слів. Також музикант і вокаліст Дмитро відмінно впорався з своєю роботою.
    P.S. окреме спасибі за допомогу і поради в організації свята.
    1.    Ирина Гавриш 25 марта 2019 15:29
      Дякую за такі теплі слова!!!
      Оооо...я так зарядилась позитивною енергетикою на Вашому весіллі!!!
      Вадиме та Марина, ви чудова пара!!!
  3.    Сергей 10 июня 2019 11:48
    Ирина была ведущей нашей свадьбы 08.06.2019. Мы с женой ни секунды не жалеем, что сделали выбор на ней. Так, как у нас был провал с банкетом, то Ира своей работой, спасла всё мероприятие. Все гости были в большом восторге от неё и мы тоже. Конкурсы были очень классные не заезженные, веселые и очень заходили гостям, как молодым так и по старше. В общем всё было круто, Ира большая умничка и большой специалист в этом деле. Отдельная благодарность музыканту Диме, который работает с Ирой, он справился на все 200%. Основная задача, которая ставилась перед ним - нужен был живой звук. Дима очень классно поёт и чувствует аудиторию, все остались очень довольны! Ещё раз большое спасибо за крутой вечер!
    1.    Ирина Гавриш-1 12 июня 2019 10:32
      Дуже дякуємо за довіру!!! Все святкування весілля пройшло чудово!!! Ви молодці - все продумано, все правильно підготовлено, все сплановано. Форсмажор, який трапився, показав як бистро спільно прийняте рішення, за 5 хв. вирішило проблему і гості взагалі нічого не зрозуміли, а просто гарно святкували. У вас було чудове весілля і я рада, що в цей день була саме з вами!!!
  4.    Ирина 17 июня 2019 19:21
    З чого б це почати, щоб нічого не забути;) весілля -це одна із найголовніших подій в житті кожного. І дуже круто ,коли ця подія є ,справді,незабутньою. На це впливають багато факторів. Одним із найвагоміших ,це ,звичайно,ж тамада. Не часто буває так, що на весіллі абсолютно все вдається. Але запорукою успішного свята завжди залишиться,тамада. Наше весілля було найкращим,для мене звичайно;) цьому дуже сильно посприяла Іра. І можна стверджувати, що нам дуже поталанило. Ціна не висока, а якість найвища. На весіллі було все: і жарти, і пісні, і розваги, і душевні моменти , і сюрпризи. Це було круто. Гості усі в захваті , та й ми ,чесно кажучи теж. Варто зазначити, що всього було в міру. Не було забагато жодного епізоду, який залежав від Іри. Класно, що Ірина адаптується до гостей, і веде свято потрібною мовою. Конкурси цікаві, не "устарілі". Креативні завдання. Що  не маловажно, Іра вміє встановити з людьми контакт, довірливі стосунки. Ну і взагалі я ще можу багато писати і говорити. Бо ,справді, є про що. До речі , після того, як ми вперше зустрілися з Ірою перед весіллям, я  чомусь повірила в те,що все пройде якнайкраще;) дякую, Ірі, за частинку душі,яку вона віддала нам для того, щоб зробити свято незабутнім. Усім рекомендую, і впевнена,що ви не пошкодуєте.
    1.    Ирина Гавриш-1 18 июня 2019 09:52
      Як добре, що мої наречені знаходять час для того, щоб зайти на сайт і написать відгук. Для мене це важливо й цінно! Дуже дякую за такі слова!!!
  5.    Вика 19 августа 2019 22:43
    Ирочка, мы все тебе благодарны за тот позитив, шикарную атмосферу праздника, за Огромную любовь к своей работе, за все улыбки и смех, которые были на лицах у гостей. Как круто, что мы выбрали именно ТЕБЯ!!! Желаем много работы и благодарных клиентов. Мы уверенны, что именно так и будет. Ты крутая))))))
    1.    Ирина Гавриш 22 августа 2019 15:47
      Дай Бог! Дуже дякую за відкриті серця, довіру й позитив! Я була в захвіті від того, як ви насолоджувалися кожною хвилинкою свого свята.
  6.    Наталья 22 августа 2019 11:44
    Я була дружкою на весіллі, а Ірочка була ведучою. Сонечко, ти така умнічка, світла людина, позитивна, знаходиш підхід до кожного гостя, свято просто на УРА. Я точно знаю хто буде ведучою на моєму весілля :-)
    1.    Ирина Гавриш 22 августа 2019 15:51
      ООоо....я уже являю це спекотне весілля, єдине залишилось знайти майбутнього нареченого
  7.    Marina Lisenko 27 августа 2019 21:34
    Я була неймовірно щасливою в найкращий день мого життя, бо все було ідеально розплановано і працювали та насолоджувалися атмосферою свята. Ми шукали лише церемонімейстера, але знайшли людину, яка розповіжала на церемонії розпису так, ніби знає нас все життя. Наша виїзна церемонія стала незабутньо красивою. Дякуємо за ці емоції!)))
    1.    Ирина Гавриш 1 сентября 2019 01:30
      За Вашим побажанням церемонія була сучасна з дотриманням українських традицій. Для мене самим цінним є те, що Вам сподобалося. І ці такі теплі слова подякую зігрівають мою душу! Дякую за довіру!
  8.    Анна 16 сентября 2019 11:07
    Специально зашла на сайт, чтоб оставить отзыв, т.к. ведущею выбирала на этом сайте по фото и отзывам.
    Сказать - СУПЕР - этого мало, МЕГА СУПЕР - да!
    Приятный голос, позитив, классная программа, никаких подколов и "издевательств" над гостями, насмеялись, отлично повеселились, были чувственные моменты, когда и плакали. У нас была идеальная свадьба.
    P.S. В восторге был мой свекр, которому очень сложно угодить, учитывая его соц.статус, и за это ми с мужем очень переживали
    1.    Ирина Гавриш 19 сентября 2019 16:25
      Прекрасне весілля, чудова атмосфера, й гості, які активно святкували! Дякую татові Сергію Володимировичу за квіти, які він подарив мені по завершенню весілля в присутності гостей, адже це була найголовніша винагорода для мене!
  9.    Марина 16 сентября 2019 16:38
    За иронией судьбы я была на двух свадьбах, где Ирина была тамадой: как гость и в роли свидетельницы.
    На свадьбах была прекрасная атмосфера праздника, разные! и классные конкурсы, все слажено, гармонично, душевно й очень весело.
    Ирочка, ты сама праздник - красивая, обаятельная, умна, добра й мастер своего дела.
    Желаю тебе дарить праздник многим молодоженам и их гостям, т.к. ты это делаешь суперски=))
    1.    Ирина Гавриш 19 сентября 2019 16:10
      Це так приємно.....Маринка, дуже дякую тобі!!!
  10.    Катя 16 сентября 2019 18:23
    Спасибо за организацию праздника, всем очень понравилось)
    1.    Ирина Гавриш 19 сентября 2019 16:14
      Дякую!!!! Катюша й Олеже, ваше весілля було чудовим!!! А подарунок для нареченого був настільки неочікуваним й ніжним, що в більшості гостей були сльози на очах...
  11.    Вита Погорела 17 сентября 2019 14:38
    Дуже раді, що обрали саме Іру провести наше свято! Привітна, відкрита, дуже щира та енергійна ведуча. Щиро дякуємо, за атмосферу, яку ти створила. Всі гості і ми в тому рахунку просто в захваті від свята. Рекомендуємо Іру як чудову ведучу, і як дуже хорошу людину.
    1.    Ирина Гавриш 19 сентября 2019 16:19
      Віта, свято, яке ви організували потайки від ювіляра, було непервершеним: продумано все, до найменших дрібниць, й запрошені гості, які вранці вітаючи по телефону Тараса, не зізналися в тому, що вечері буде свято! Сонечко, ти чудова дружина й є гордістю для свого чоловіка.
  12.    Инна 17 сентября 2019 20:00
    Ірочка!!!Я хочу тобі подякувати за чудове проведення нашого весілля!Це був найкращий день в нашому житті і ти допомогла нам зробити його казкою. Лише за пару зустрічей ти нас відчула,зрозуміла,допомогла. Церемонія була дуже душевною, слова звучали так казково,що ми в неї і перенеслись.Конкурси молодіжні,веселі,цікаві.Ти знайшла підхід до всіх. Було дуже весело,цікаво,всі гості в захваті від тебе і ми також. Добре коли людина мало того,що знає свою роботу хорошо вона ще і віддається їй повнісю і з душой. Все пройшло дуже чудово в нас залишились самі приємні спогади і ми хочемо подякувати Ірочкі, без неї наш день так би не пройшов чудово.
    1.    Ирина Гавриш 19 сентября 2019 16:32
      Саша та Інна, ви величезні молодці, що зуміли "відключити" внутрішнє хвилювання та насолоджуватися святкуванням власного весілля! Все ідеально продумали, організували й чудово святкували. Я на все життя запам`ятала неочікуваний і для мене, і для гостей танець свідків та нареченого на стільцях за весільним столом....Браво!!!
      P.S. Дякую мамі Тані за квіти - це неймовірно приємно!!!
  13.    Аліна 27 сентября 2019 13:02
    Ірину мені порадила знайома і я не прогадала. Святкування пройшло прекрасно. Всі деталі ми особисто обговорили, Ірина врахувала всі наші побажання. Ми ще раз дуже дякуємо за професійну роботу, гості залишилися задоволені, і атмосфера свята була чудовою. Будемо звертатися ще!)
    1.    Ирина Гавриш 27 сентября 2019 19:41
      Дякую вам за довіру проведення святкування хрестин Нікуськи!!! Я вперше проводила саме святкування хрестин, тому ретельно готувалась і для мене є самим головним, що вам і вашим гостя з Черкас, та з Харькова сподобалося!!!
    2.    Ирина Гавриш 30 сентября 2019 09:43
      Для мене проведення святкування хрестин вперше, тому це було більш відповідальним організувати та провести святковий вечір так, щоб всім сподобалося. Тому для мене ваші відгуки дуже важливі. Дякую!!
      Ще дякую вашим всім кумам з Харькова, які подолавши таку довгу дорогу, невтомившись, так насолоджувались святом, їх позитив та енергетика зашкалюють ))))))) Супер!!!! У Нікуськи прекрасна родина та чудові хрещені батьки!!!
  14.    Александр 2 октября 2019 20:15
    Мы с супругой на первой же встречи поняли, что Ира - наш человек) Все спланировали, проговорили, а в результате получилось намного круче, чем мы себе представляли. Ира - ты мастер своего дела. 1000% рекомендация!
  15.    Ирина Гавриш 5 октября 2019 08:27
    Ваше весілля дійсно було яскравим, позитивним й наповненим енергією щастя й кохання!!! Дякую вам за довіру!!!
  16.    Екатерина 23 октября 2019 22:58
    Спасибо за прекрасный праздник, на котором было так, как должно быть на свадьбе - органично, весело, конкурсы шикарные, успели все оговореное реализовать. Короче, все супер....Спасибо
    1.    Ирина Гавриш 27 октября 2019 19:58
      Дякую вам за довіру!!!
  17.    Олександр 27 октября 2019 10:50
    Іра була ведучою на нашому весіллі. Можу сказати лише одне, СУПЕР. Всі гості задоволені, конкурси супер. Розваги були як для молоді, так і для людей старшого віку. Дійсно Ір, ви зробили нам свято. Дякуємо :)
    1.    Ирина Гавриш 27 октября 2019 20:04
      В моїй практиці вперше ситуація, коли наречених вперше я побачила на весіллі. Весілля було дуже гарне: сімейне, чуттєве, яскраве та запальне!!!! Дякую вам за віру в мене та довіру!!!
  18.    Любовь 31 октября 2019 23:01
    Ми безмежно щасливі і дуже вдячні нашій ведучій,яка допомогла зробити наше свято довершеним! Зовсім випадково готуючись до ювілею чоловіка знайшла в інтернеті Ірину Гавриш і інтуїтивно мабуть зрозуміла, що ти нам потрібна.
    Люди, це такий всплеск емоцій, позитиву і драйву!!!
    Її не бентежило те, що ми ні разу не зустрічалися, а все проходило в режимі "телефон". Ти професійно виконала свою справу!Це було так легко і невимушено, що свято- було в кайф.
    Ми задоволені нашим святом на 200% і дуже вдячні тобі і твоєму чоловікові. Передаємо слова вдячності від наших гостей-:)
    Сім'я Горідько. 26.10.2019 м.Городище
    P.S. Городище завжди чекає на вас в гості! 
    1.    Ирина Гавриш 1 ноября 2019 11:30
      Дякую Вам за віру в мене та довіру в проведенні свята.
      В результаті:
      1. Ювіляр, який відривався й святкував наповну)))))))
      2. Чудова атмосфера свята, програма, яка проведена на УРА
      3. Мега позитивні та активні гості
      4. Запальні пісні та танці
      5. В списку мої друзів з'явилась ще одна чудова сімейна пара
      Ви щаслива сім'я, адже Ви позитивні, щирі, драйвові й у вас є синочок, чудові батьки, вірні куми та друзі!!! Всім привітання від нас!!!!
  19.    Наталья 3 ноября 2019 17:41
    Ирочка, ты красотка во всех смыслах этого слова: красивый внешний вид (а это очень важно), красиво й круто ведешь мероприятие (это был корпоратив), в общем - красотка! Нам всем очень понравилось, даже очень требовательному начальнику й приглашенным гостям корпоратива (без фамилий))))) Спасибо за работу
    1.    Ирина Гавриш 7 ноября 2019 14:03
      Да, корпоратив був і урочистий (враховуючи рівень держ.структури), стильний, позитивний й головне, що сподобалось!!! Дякуємо Вам за довіру!!!!
    2.    Ирина Гавриш 12 ноября 2019 22:16
      Дякую, що запросили мене провести ваш корпоратив!!! До нових зустрічей!!!
  20.    Людмила та Євген 4 ноября 2019 10:26
    Ірочка, наша віїзна церемонія, яку ти проводила, настільки була душевна, щира, святкова, що ми розуміємо настільки правильне рішення ми прийняли, вирішивши організувати виїзну (бо це була "Бочка", на Дніпрі) та обравши саме тебе для проведення! Дякуємо за пропозиції, які ти внесла в сценарій - вони дуже доречні, за молодії, які ми обирали разом (а для мене важно кожна дрібника), за ніжний голос, чуттєве проведення, за історію кохання, яку ти "вижала"з нас, за подарунок для батьків (вони на 7-му небі від щастя). Це дійсно запамяталось всім присутнім на все життя, адже сльози щастя й радості були в усіх, навіть у моєї подружки, у якої їх видавить нерально (це правда). Дуже шкода, що ти незмогла провести наше весілля, бо у тебе було інше весілля в цей день - тім молодятам круто повезло.
    Дякуємо за казку, яку ти створила саме для нас!
  21.    Ирина Гавриш 12 ноября 2019 22:22
    Просто я обожнюю проводити весілля та виїзні церемонії, я уявляю картинку того, як це має бути, тому і вимагала вашу історію кохання....Для мене найважливішим є те, що вам, батькам і гостям сподобалося!!!! Дякую за довіру!!!
  22.    Светлана 19 ноября 2019 15:36
    Ирочка, огромное спасибо тебе за помощь в организации и за то, шо ты действительно сделала нашу свадьбу незабываемой!

    Действительно все конкурсы были очень интересны, незаезженные, крутые, смешные и подобраны для публики разного возроста.

    Твои шутки, юмор и умение держать публику - все гости оценили - говорили только лучшие отзывы про тебя!

    Спасибо куму (он был на свадьбе у Инни и Саши которую ты проводила летом), что посоветовал тебя, а почитав отзывы о тебе (кстати сегодня), я могу 100% сказать что это правда- ТЫ ЛУЧШАЯ ВЕДУЩАЯ, которой можна спокойно доверять и знать, что все будет на высшем уровне!
    1.    Ирина Гавриш 21 января 2020 11:28
      Дякую вам, що довірили мені провести ваше весілля!!! Я дійсно під час проведення весілля "вкладую всю любов та душу" і я круто, коли наречені пишуть саме такі відгуки. Дякую вам, Світланко та Олеже!!!!
  23.    Наталія Іванівна 22 ноября 2019 10:01
    Я як мама яка вибирала тамаду для своїх дітей, хочу сказати величезне дякую за проведену свадьбу. Бо все було ідеально. Всім дуже сподобалось - Ірочка, ти енерджайзер, ти знаєш як зробити так, щоб свадьба була найкращою. Було все - і сльози щастя, й сміх, обряди, танці, пісні разом, класні конкурси для молоді й для нас. А коли ти організувала родинний танець, то всі ми й гості від щастя плакали.Добре, шо це був сюрприз для нас, бо я б хвилювалась. Ірсику, дякуюємо тобі за таке чудове свято для наших дітей, нас та гостей. Цілую тебе.
    1.    Ирина Гавриш 21 января 2020 11:34
      Наталія Іванівна, я вчора отримала відео з весілля, ух... дивились моєю родиною: і насміялись, і поплакали (особливо коли дивились виїзну церемонію). П`ять годин перегляду пролетіли наче одна година (я навіть забула, що мені потрібно готувати вечерю). Супер!
  24.    Cергій та Анастасія 28 ноября 2019 11:11
    Ірочка, через 3 хв.після нашого спілкування по тел.ми зрозуміли, що саме ти будеш нашою тамадою. Ти щира, душевна, позитивна, компанійська, знаєш що таке свадьба і як її зробити казковою та незабутньою. Ми, батьки, гості всі в захваті й дякуюємо тобі за настрій, енергію, шикарну святкову програму й звичайно будемо всім тебе рекомендувати.
    1.    Ирина Гавриш 21 января 2020 11:36
      Дякую за довіру, рекомендації та відгук!!!! Сергій та Настюша, ви чудова пара!!! Цілую вас і до зустрічі!!!!
  25.    Олексій та Світлана 2 декабря 2019 11:35
    Уявлення казкового одруження: літо, сонячний день, виїздна церемонія, фуршет для рідних і друзів та політ на відпочинок, - реалізувалось в нашому житті. Це був незабутній день. І казку ми організовували разом з Іриною та Дмитром! Дякуємо за романтичне музичне супроводження Дмитру та неймовірно чуттєву церемонію одруження Ірині!
    Ви професіонали своєї справи!
    1.    Ирина Гавриш 21 января 2020 11:40
      Виїзна церемонія - це моя "особлива любов")))))) Тому я намагаюсь створити цю казку для вас! Дякую, що обрали мене для проведення вашої церемонії!
  26.    Адешина и Юлья 7 марта 2020 10:55
    Хочу висловити величезну подяку Ірі, що розділила цей найважливіший день нашого життя❤️. Іра була ведучою на нашому весіллі 22.02.2020. Сказати, що вона супер ведуча це мало) Приємна та дуже харезматична. Наші гості взагалі не сумували, свято пройшло на найвищому рівні, була душевна атмосфера, заслугою створення якої була саме Іра. Хочу додати, що мій чоловік не з України, та половина гостей були іноземцями, що не завадило Ірі підлаштовуватися під ритм кожного і зробити весілля незабутнім. Оцінка 100 із 10❤️❤️❤️
  27.    Светлана Анатольевна 27 марта 2020 21:54
    Спасибо большое за прекрасный праздник! День рождения запомнился всем чудесным настроением, позитивом, классной программой и еще спасибо за видео, которое вы с моими детками зделали как подарок для меня, даже сейчас вспоминаю й наворачиваются слезы счастья на глаза. Желаю много благодарных заказчиков, потому что Ирочка ты этого 100% заслуживаешь.
  28.    Інна 10 июля 2020 10:50
    Нарешті відбулося й наше весілля 12.06. в м. Києв.

    Наш відгук й коротко про головне: ми і наші гості задоволені на 1000%, знайдено підхід до кожного з присутніх, щиро, позитивно, легко, все як й обговорено й завчасно заплановано.

    Звичайно ми всім рекомендуємо Ірочку - вона профі своєї справи й кайфує від своєї роботи.
  29.    Юлія Трохимець 24 июля 2020 13:06
    Ірочка ти просто супер ведуча)Ні на одну секунду не пожалкували що обрали саме тебе!Весела,життєрадісна,з почуттям гумору,харизматична,щира,тактична,енергійна,відкрита-одним словом МЕГАКРУТА!!!!Весілля пройшло на одному подиху,всі гості просто в захваті(доречі вони всі передають тобі вітання та подяку за таке чудове свято).Чуттєва виїзна церемонія,сучасні конкурси,танці,пісні та обряди залишилися в наших серцях назавжди!!.Іра ти на нашому святі була як «запальничка»!!!всих запалювала,організовувала та запрошувала до танців та конкурсів,знайшла підхід до кожного гостя!!!РЕКОМЕНДУЮ,РЕКОМЕНДУЮ,РЕКОМЕНДУЮ!!!!!Все було на вищому рівні)
    P.S Сподіваємося що ти проведеш ще не одне наше сімейне свято!
  30.    Анна 4 августа 2020 14:27
    Іра провела наше бомбезне свято 12.07.2020. Ми бронювали свою дату ще у жовтні, тому раджу і вам поспішити тому що це ПРОФЕСІОНАЛ.До вашого свята Іра підійде індивідуально і дуже відповідвльно. Іра знайшла спільну мову з усіма гостями, все було так суперово, що і слів мало описати. Ірочка щиро вдячні Вашій команді за все. Успіхів Вам і багато вдячних клієнтів .А ми будемо всім Вас рекомендувати.
  31.    Катя Запорожeць 5 августа 2020 21:34
    З Ірою познайомились в лютому цього року, ще перед зустріччю зрозуміли, що це саме та людина, якій готові довірити наш особливий день. Приєднуємось до всіх слів написаних раніше нареченими, по великому рахунку, завдяки їм Ірі і подзвонили. Нам пощастило, що 13.06 було вільним, хоч напередодні Іра була ведучою на весіллі, цього взагалі не було помітно, запалу цієї неймовірної людини вистачило б ще не на одне святкування))). Готувались в період карантину, Іра увесь час була на зв'язку, завжди прислухалась до побажань, стала для нас дуже близькою. День весілля був наповнений неймовірними емоціями...чуттєва церемонія, запальні танці, веселі конкурси...Іра не залишила без уваги нікого, я була вражена коли дізналась, що вона провела всіх до останнього гостя. Окрема вдячність Володі, який відповідав за музичний супровід, все було ідеально! Таке враження, що ця пара робила свято для найближчих, на скільки вони віддаються своїй справі, гості були в захваті. По переду ще багато свят, будемо бронювати дати завчасно, а то велика ймовірність, що проґавимо таку щиру, запальну, неймовірну ведучу))) Ще раз безмежно вдячні!♥♥♥
  32.    Наталья 10 августа 2020 18:26
    Ирина была ведущей на нашей свадьбе в июле 2020 г. Она очень приятный человек и настоящий профессионал своего дела. У Иры красивый голос, поставленная речь, хорошее чувство юмора, уместные конкурсы и огромная позитивная энергетика. Праздник действительно удался. Было весело, насыщенно, интересно, и, самое главное – душевно! Она сумела уделить внимание всем гостям и поддерживать прекрасную атмосферу на протяжении всего вечера. Мы остались очень довольны!
  33.    НатальяК 16 августа 2020 14:42
    Ирина была ведущей на нашей свадьбе в июле 2020 г. Она очень приятный человек и настоящий профессионал своего дела. У Иры красивый голос, поставленная речь, хорошее чувство юмора, уместные конкурсы и огромная позитивная энергетика. Праздник действительно удался. Было весело, насыщенно, интересно, и, самое главное – душевно! Она сумела уделить внимание всем гостям и поддерживать прекрасную атмосферу на протяжении всего вечера. Мы остались очень довольны!
  34.    Леся Чабан 12 октября 2020 11:31
    Ірина була ведучою на нашому весіллі 04.09.2020, її роботою ми задоволені на всі 1000%. Завдяки Ірині атмосфера панувала на весіллі весела, святкова та душевна! Всі жарти були влучні та веселі! Ми та гості нашого свята були в захваті від Ірини, від її професіоналізму! Якщо обираєте ведучу на своє весілля чи будь-яке свято, то можете сміливо вибирати Ірину, адже ваше свято вона проведе на всі 1000 % і ви та ваш гості будуть в захваті!
  35.    Іра 16 октября 2020 15:21
    Ми дуже вдячні Ірині та її чоловіку Володимиру за наше ідеальне весілля! Іра від самого початку свята створила просто неймовірну атмосферу! Обравши Іру ведучою, я ні на хвилю не сумнівалася, що весілля буде супер, але все пройшло навіть краще, ніж я собі уявляла. Зазвичай гостям треба трохи часу, щоб розкачатися і почати веселитися, але у нас було весело і драйвово одразу ж. Окремо хочу відзначити, що Іра і діджей Володя не просто сухо виконують свою роботу, а видно, що самі кайфують і насолоджуються святом. Особисто для мене це дуже цінно і приємно. І при цьому Іра ще встигає все контролювати, навіть ті моменти, які ми самі могли упустити. Хто сам організовував власне весілля, знає, як то важко розслабитися і відпустити ситуацію в цей важливий день, але з Ірою можна видихнути і заспокоїтись, бо вона справжній професіонал!
    У нас було багато нестандартних побажань стосовно власного весілля, і все було враховано і виконано на найвищому рівні. Тож можете бути впевнені, що Іра не лише виконає всі ваші забаганки, а ще й порадить, як то краще втілити у життя.
    Ірочка, я буду радити тебе всім своїм друзям, оскільки дуже хочу ще не раз побути гостею на весіллі, яке проводитимеш саме ти!
или авторизируйтесь:

Ваша оценка:
(39)
4.8

Также часто заказывают